>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotetun Jolla-näppäimistön toimitukset alkoivat

Manu Pitkänen

Odotetun Jolla-näppäimistön toimitukset alkoivat
Viime syksynä hollantilainen Dirk van Leersum laittoi Kickstarterissa alulle joukkorahoitushankkeen, jota monet Jolla-fanit olivat ehtineet jo odotellakin: The Other Halfina toimivan näppäimistön.

Kickstarter-kampanja oli menestys ja sen toteuttamiseen saatiin yli 160 000 euroa – kolminkertainen summa alkuperäiseen tavoitteeseen nähden. Kun rahoitus oli valmis, alkoi varsinainen hikinen urakka eli näppäimistön saattaminen sellaiseen muotoon, että sen voi lähettää yli 1200:lle projektia tukeneelle Jolla-käyttäjälle.

Communicator-fiilistelyyn sopiva TOHKBD-näppäimistö saatiin valmiiksi kesään mennessä ja ensimmäisten lähetysten yksilöt löysivät käyttäjiensä luokse viime viikon aikana. Ensimmäinen satsi oli kooltaan 500 kappaletta ja niissä käytettiin kaikissa skandinaavista näppäimistöasettelua van Leersumin julkaiseman Twitter-viestin mukaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.