Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla-päivitys saapui nyt kaikelle kansalle

Matti Vähäkainu

Jolla-päivitys saapui nyt kaikelle kansalle
Uusin Sailfish-käyttöjärjestelmän päivitys saapui jo aiemmin nk. varhaisjakelussa ensimmäisille käyttäjille. Nyt Aaslakkajärvi-päivitys saapui myös kaikkien muiden Jolla-käyttäjien saataville.

Jolla kertoo, että uudistuksia on tehty muun muassa selaimeen, sähköpostisovellukseen, muistinhallintaan sekä päivitystoimintoihin. Myös Facebookin toimimattomuus on saatu osaksi hoidettua ja kaikki muut Facebook-toiminnot paitsi pikaviestit ja yhteystietojen haku toimivat uudessa versiossa.

Tarkempia tietoja päivityksestä voi lukea täältä. Alla päivityksen tärkeimmät uudistukset listattuna Jollan toimesta.

  • Selain: yksityinen selaaminen on nyt mahdollista Valitse 'Yksityinen selaus' välilehtinäkymän vetovalikosta.
  • Sähköposti: nyt voit etsiä viestejä avainsanan perusteella - haku löytyy vetovalikosta.
  • Sähköposti: voit valita ja merkitä kerralla useita viestejä luetuiksi tai lukemattomiksi.
  • Puhelin: yhteystietoon liittyvän puhelinnumeron voi tarkistaa pitämällä sormea painettuna puheluhistoriassa olevan nimen päällä.
  • Muisti: ilmoitus täyttymässä olevasta tiedostojärjestelmästä näytetään Tapahtumanäkymässä. Jos muisti on liian täynnä, tietoja tulee poistaa muistitilan vapauttamiseksi.
  • Parempi päivitystoiminto: ilmoitukset vielä uudemmista päivityksistä ilmestyvät automaattisesti Tapahtumanäkymään ja Lukitusnäkymään, kun päivitys on saatavissa (vaikka aiempaa ei olisi vielä ladattu).
  • Parempi päivitystoiminto: tiedostojärjestelmän kunto tarkistetaan ennen OS-päivityksen lataamista. Tämä toimenpide tulee käyttöön sitten, kun haet tätä päivitystä seuraavaa päivitystä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja