Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BitTorrent julkaisi kuvajakosovelluksen

Manu Pitkänen

BitTorrent julkaisi kuvajakosovelluksen
Tiedostonjakoon erikoistunut BitTorrent on julkaissut uuden Shootiksi nimetyn sovelluksen, jonka avulla voidaan jakaa tarvittaessa isojakin määriä kuvia ja videoita kavereiden kanssa.

BitTorrent Sync -tekniikkaan perustuvan Shootin käyttö on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Sovelluksen avaamisen jälkeen näytölle ilmestyy kaksi suurta näppäin, joista valitaan halutaanko tiedostoja lähettää vai vastaanottaa. Jos haluat lähettää tiedostoja, näytölle avautuu galleriaan säilötyt tiedostot, joista valitset lähetettävät kuvat ja videot.

Ohjelma luo tämän jälkeen QR-koodin, jonka kaverisi voivat skannata omilla puhelimillaan Shoot-sovelluksen avulla.

Windows Phonelle, Androidille ja iOS:lle julkaistu sovellus maksaa noin kaksi euroa. Ensimmäiset kolme lähetyskertaa ovat kuitenkin ilmaisia. BitTorrentin mukaan sovellus on maksullinen, koska se ei halua kerätä käyttäjistään dataa ja tehdä ohjelmalla epäsuorasti rahaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.