Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi suomalainen mobiilipeli julki: Crashing Season

1
Manu Pitkänen

Uusi suomalainen mobiilipeli julki: Crashing Season
Oululainen Koukoi Games on paljastanut ensimmäisen mobiilipelinsä, Crashing Seasonin. Peli julkaistaan myöhemmin kesällä Androidille ja iOS:lle.

Pelkistetyillä 3D-grafiikoilla koristellussa pelissä on ajatuksena ohjastaa erilaisia eläinhahmoja ja selviytyä metsästäjien kynsistä mahdollisimman pitkään. Pakomatkan aikana suoritetaan samalla tehtäviä ja kerätään kolikoita, joilla voi ostaa itselleen uusia pelihahmoja.

Grafiikoittensa ja yksinkertaisen pelilogiikkansa perusteella Crashing Season muistuttaa hieman viime vuonna varsin suosituksi muodostunutta Crossy Road -peliä, jossa ajatuksena on ylittää teitä joutumatta kuitenkaan päälle ajetuksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.