Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oneplus 2 saa Snapdragon 810:n, mutta ei kuulemma ylikuumene

Valtteri Ahonen

Oneplus 2 saa Snapdragon 810:n, mutta ei kuulemma ylikuumene
Oneplus on paljastanut tulevan puhelimensa suorittimeksi Qualcommin kiistellyn Snapdragon 810:n.

Oneplus 2 -puhelimessa nähdään siis piiri, jonka useat valmistajat ovat lippulaivoistaan hylänneet. Syyksi suorittimen vaihtoihin on ollut ylikuumentuminen. Esimerkiksi Samsung päätti käyttää omaa Exynos-piiriään ja LG G4:ssä nähtiin Snapdragon 808.

Oneplus kertoo kuitenkin puhelimessaan nähtävän suorittimen olevan Snapdragon 810 versio 2.1. Yhtiö on tehnyt tiivistä yhteistyötä Qualcommin kanssa varmistaakseen saavansa suorittimesta sellaisen version, josta kuumentumisongelma on korjattu. Oneplussan mukaan 810:n suorituskyky ja virrankulutuksen pienuus ovat sellaisia asioita, joille ei oikein löytynyt varteenotettavia kilpailijoita.

Snapdragon 810 v. 2.1 on 8-ytiminen ja 64-bittinen piiri. Oneplus on optimoinut OxygenOS-järjestelmänsä toimimaan kyseisen suorittimen kanssa ja vakuuttaa, että puhelimen toimintalämpötila pysyy hyväksyttävänä pidemmässäkän rasituksessa.


Oneplus 2 -puhelimen tekniset tiedot aiotaan paljastaa tipoittain ennen varsinaista julkaisua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja