Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mirror 5 on peilikuorella varustettu Oppo

Puhelinvertailu

Oppo on tuomassa tänä kesänä markkinoille uutta Mirror-sarjalaista. Aiemman Mirror 3:n isoveli Mirror 5 saapuu GSMArenan mukaan kesä-heinäkuussa ja nyt siitä on todisteeksi myös virallisia kuvia.

Laitteesta löytyy Oppo R1x:n tavoin timanttikuvioitu peilitakakansi, mutta muuten laite on varsin simppelin näköinen. Yksinkertainen ja elegantti muotoilu pitää sisällään keskitason rautaa, joten aivan korkeimmassa hintakategoriassa sitä tuskin nähdään.
Tietojen mukaan laitteessa on viiden megapikselin etukamera, 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Se saapuu alkuun myyntiin Taiwanissa, jonka jälkeen myyntiä laajennetaan kaikkiaan 20 markkinaan. Lisää kuvia GSMArenan artikkelissa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja