>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällä ohjelmalla pystytät helposti "tee-se-itse-Spotifyn"

Manu Pitkänen

Tällä ohjelmalla pystytät helposti tee-se-itse-Spotifyn
Jos omistat jo isohkon kokoelman musiikkikappaleiden digitaalisia kopioita, etkä viitsisi sen takia alkaa maksamaan uudestaan jo ostamastasi musiikin kuuntelusta esimerkiksi Spotifylle, niin oman "suoratoistopalvelun" pysyttäminen voi olla ihan järkiratkaisu.

Yksi helppo tapa kuunnella kappaleita omasta pilvestä on tallentaa ne Google Musiciin, jonne voi taltioida yhteensä 50 000 musiikkikappaletta ilmaiseksi. Mikäli kappaleita on tullut varmuuskopioitua hujan hajan eri pilvipalveluihin, niin uusi CloudPlayer voi olla siinä tapauksessa hyvä vaihtoehto. Androidille julkaistun ohjelman avulla pystyy kuuntelemaan Dropboxiin, OneDriveen ja Google Driveen tallennettua musiikkia.

CloudPlayer tukee häviöttömiä tiedostoformaatteja sekä Chromecast- ja AirPlay-toistoa. Näiden ominaisuuksien käyttö kuitenkin vaatii maksullisen tilauksen. Ohjelman perusversio on ilmainen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.