Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony julkaisi testiversiot Android M:stä useille Xperia-puhelimille

Manu Pitkänen

Sony julkaisi testiversiot Android M:stä useille Xperia-puhelimille
Android-harrastajien iloiseksi yllätykseksi Sony on julkaissut useille Xperia-malleille ennakkoversiot kehitteillä olevasta Android M -käyttöjärjestelmästä. Google julkaisi käyttöjärjestelmän kehitysversion aikaisemmin Nexus-laitteille.

Laitevalmistajat ovat perinteisesti olleet hyvin nuukia julkaisemaan kehitteillä olevia käyttöjärjestelmäversioita asiakkailleen, mutta viime aikoina siitä on tullut yleistyvä trendi. Microsoftin Windows 10:tä pääsee testaamaan eri Lumia-puhelimilla ja keväällä Applekin otti käyttöön iOS:n julkiset beta-julkaisut. Tosin Sonyn tapauksessa Android M:ää ei ole tarkoitus testauttaa tavallisten sukan kuluttajien Xperioilla, vaan testiohjelma on suunnattu ohjelmistokehittäjille.

Android M:ää pääsee tarkalleen ottaen kokeilemaan seuraavilla Xperia-puhelimilla: Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z1 Compact, Xperia Z1, Xperia Z Ultra, Xperia E3, Xperia M2, Xperia T2 Ultra ja Xperia T3.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.