Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle saavutti tärkeän merkkipaalun - ja päivittyi v1.0.7.0:aan

Petteri Pyyny

Windows Phonen paras kotimainen uutissovellus saavutti merkittävän haamurajan - ja päivittyi
Kesäkuun alussa tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun julkaisimme ensimmäisen mobiilisovelluksemme, HIGH.FI Uutisvahdin Windows Phonelle. Nyt sovellus on saavuttanut ensimmäisen ison merkkipaalunsa, kun sitä on ladattu yli 10'000 kertaa.

HIGH.FI Uutisvahti on ollut useaan otteeseen Microsoftin valitsemana "esittelyssä" olevana sovelluksena Windows Phonen kaupassa, niin kotimaassa kuin useissa muissakin maissa.

Kun muistetaan Windows Phonen suhteellisen rajattu markkinaosuus, on 10'000 latauksen saavuttaminen mielestämme varsin hyvä saavutus pieneltä ja suht tuntemattomalta, uutisiin keskittyvältä sovellukselta. Iso kiitos sovelluksen suosiosta kuuluukin käyttäjillemme, jotka ovat lähettäneet meille palautetta viikosta toiseen, toivoen uusia toimintoja, kertoen miten sovellusta pitäisi kehittää ja ehdottaneet uusia uutislähteitä palveluun. Kaiken saamamme palautteen olemme lukeneet ja pyrkineet kehittämään sovellusta jatkuvasti entistä enemmän käyttäjiemme toiveiden mukaiseksi. Ilmeisesti olemme tässä onnistuneetkin, koska sovellus keikkuu arvosteluissa varsin mukavilla sijoilla, käyttäjäarvioiden keskiarvon ollessa tällä hetkellä 4.0/5.0.


Teimme samalla myös pienen päivityksen sovellukseen, jossa korjataan yksi käyttäjiämme ärsyttänyt pieni bugi. Nyt sovelluksessa näkyvissä oleva sivu on se, joka jaetaan kun jako-nappia painetaan, eikä uutinen, jota alunperin listasta siirryttiin lukemaan. Uusi versio kantaa versionumeroa v1.0.7.0 ja on samalla ensimmäinen versio sovelluksesta, joka vaatii toimiakseen vähintään Windows Phone 8.1-käyttöjärjestelmäversion. Jatkossa tukemme WP8.0:lle poistuu ja kehotammekin WP8.0 -käyttäjiä päivittämään käyttöjärjestelmänsä ilmaiseen 8.1-versioon.

Uusi versio on ladattavissa täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle


Ja kuten aina, palaute on tervetullutta - tehokkain tapa palautteelle on palautekaavakkeemme.

P.S. HIGH.FI löytyy sovelluksena myös Androidille sekä epävirallisena versiona Jolla/SailfishOS:lle - luonnollisesti myös verkkosivumme palvelevat totuttuun tapaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja