Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Piraattien Netflixin" iPhone- ja iPad-sovelluksesta tuli erittäin suosittu

Manu Pitkänen

Piraattien Netflixin iPhone- ja iPad-sovelluksesta tuli erittäin suosittu
"Piraattien Netflixiksi" tituleerattua Popcorn Timen iOS-sovellusta on ladattu jo yli miljoona kertaa. Sovellus julkaistiin huhtikuussa – ennen sitä palvelua on voinut käyttää vain jailbreakatuilla laitteilla.

Koska Apple vahtii tiukasti millaisia sovelluksia iPhoneihin ja iPadeihin on luvallista asentaa, ei Popcorn Timea voida tuoda saataville normaaliin tapaan App Storeen. Sen sijaan Popcorn Timen kehittäjät keksivät kiertotavan, jolla sovelluksen voi ladata iPhoneen ilman puhelimen suojausten murtamista. Menetelmä vaati asennusohjelman lataamista tietokoneelle, mitä käytettiin varsinaisen iOS-sovelluksen lataamiseen iPhoneen tai iPadiin.

Tavallista hankalammasta asennusmetodista huolimatta Popcorn Timen iOS-versio saavutti yli miljoonan latauskerran rajan parissa kuukaudessa.

Popcorn Timen iOS-versiota on ladattu eniten Alankomaissa ja Yhdysvalloissa.Popcorn Timen käytössä tulee huomioida se, että katsoessasi elokuvaa tulet samalla jakaneeksi sitä muille käyttäjille – aivan kuten muissakin torrent-palveluissa. Elokuvien jakaminen tällä tavalla voi olla laitonta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.