>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Office-sovellukset julkaistiin Android-puhelimille

Manu Pitkänen

Office-sovellukset julkaistiin Android-puhelimille
Viiden viikon testaamisen myötä Microsoft on julkaissut Office-sovelluksensa myös Android-puhelimille.

Tähän mennessä Office-sovelluksia on voinut käytellä Android-pohjaisilla tableteilla, kun taas puhelimille on tarjottu vanhempaa Office Mobilea, jonka käyttöön vaadittiin maksullinen tilaus. Uusissa Word-, PowerPoint- ja Excel-sovelluksissa dokumenttien perustason muokkausmahdollisuudet tarjotaan ilmaiseksi. Sovellukset tulivat jo viime vuoden puolella saataville iPadille ja iPhonelle.

Uudet Android-puhelimille tarkoitetut Office-sovellukset kuuluvat Microsoftin ja useiden laitevalmistajien solmiman yhteistyönpiiriin, eli jatkossa Wordit, PowerPointit ja Excelit löytyvät valmiina esimerkiksi Samsungin, LG:n ja Sonyn Android-puhelimista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.