Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Office-sovellukset julkaistiin Android-puhelimille

Manu Pitkänen

Office-sovellukset julkaistiin Android-puhelimille
Viiden viikon testaamisen myötä Microsoft on julkaissut Office-sovelluksensa myös Android-puhelimille.

Tähän mennessä Office-sovelluksia on voinut käytellä Android-pohjaisilla tableteilla, kun taas puhelimille on tarjottu vanhempaa Office Mobilea, jonka käyttöön vaadittiin maksullinen tilaus. Uusissa Word-, PowerPoint- ja Excel-sovelluksissa dokumenttien perustason muokkausmahdollisuudet tarjotaan ilmaiseksi. Sovellukset tulivat jo viime vuoden puolella saataville iPadille ja iPhonelle.
Uudet Android-puhelimille tarkoitetut Office-sovellukset kuuluvat Microsoftin ja useiden laitevalmistajien solmiman yhteistyönpiiriin, eli jatkossa Wordit, PowerPointit ja Excelit löytyvät valmiina esimerkiksi Samsungin, LG:n ja Sonyn Android-puhelimista.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja