Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messengerin käyttö onnistuu nyt ilman Facebook-tunnuksia

Manu Pitkänen

Messengerin käyttö onnistuu nyt ilman Facebook-tunnuksia
Melko tarkkaan vuosi sitten Facebook irrotti yksityiskeskusteluihin käytetyn Messenger-palvelun yhteisöpalvelun emosovelluksesta. Aluksi paljon porua aiheuttanut muutos on kuitenkin antanut Messengerille mahdollisuuden kehittyä itsenäisemmäksi palveluksi, kuin mitä se Facebookin alaisuudessa olisi voinut.

Yksi esimerkki itsenäisemmästä linjasta on vasta julkaistu päivitys, joka mahdollistaa Messengerin käytön ilman Facebook-tiliä. Palveluun rekisteröityminen hoidetaan WhatsAppin tapaan pelkän puhelinnumeron avulla, jonka avulla ystävät voivat hakea sinua palvelusta. Puhelinnumeroon perustuva rekisteröinti toimii tällä hetkellä vain Kanadassa, Yhdysvalloissa, Perussa ja Venezuelassa.
Keväällä Facebook kertoi Messengerillä olevan jo 600 miljoonaa käyttäjää, joten se on yksistään verkon yksi suurimmista yhteisöpalveluista. Itse Facebookilla on tuplamäärä käyttäjiä. Facebookin omistukseen kuuluu myös WhatsApp, jolla on 800 miljoonaa käyttäjää.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja