Suomalaiselta hittipelin kehittäjältä uusi peli: Robocide

Manu Pitkänen

Suomalaiselta hittipelin kehittäjältä uusi peli: Robocide
Toiseen maailmansotaan sijoittuvan Spymaster-strategiapelin kehittäjä PlayRaven on soft-lanseerannut uuden pelin. Toistaiseksi vain Suomen ja Filippiinien App Storeista löytyvä uusi Robocide-peli sijoittuu nimensä mukaisesti futuristisempaan miljööseen kuin yhtiön aikaisempi vakoilupeli.

PlayRavenin kuvailun mukaan Robocide on tyyliltään vuoteen 2415 sijoittuva mikro-RTS-peli, jossa yritysten kilpavarustelu ja käytettävissä oleva teknologia on kehittynyt jo niin pitkälle, että malmivarantoja on alettu louhia valovuosien päässä olevista kohteista. Erään esiintymälöydöksen loihinnassa tulee teen ongelmia ja ilkeämieliset robotit pääsevät valloilleen.

Robocidessa on ajatuksena taistella näitä vapaaksi päässeitä robotteja vastaan omalla robottiarmeijalla ja kaapata menetetyt alueet takaisin.

Robocide on tarkoitus julkaista muissakin maissa tämän kesän aikana. Pelin pelaaminen on ilmaista, mutta sovelluksen sisällä voi tehdä ostoksia. Spymaster-peli nousi julkaisunsa jälkeen latauslistojen kärkeen useissa maissa, joten odotukset Robociden kohdalla ovat luonnollisesti korkealla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.