Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiselta hittipelin kehittäjältä uusi peli: Robocide

Manu Pitkänen

Suomalaiselta hittipelin kehittäjältä uusi peli: Robocide
Toiseen maailmansotaan sijoittuvan Spymaster-strategiapelin kehittäjä PlayRaven on soft-lanseerannut uuden pelin. Toistaiseksi vain Suomen ja Filippiinien App Storeista löytyvä uusi Robocide-peli sijoittuu nimensä mukaisesti futuristisempaan miljööseen kuin yhtiön aikaisempi vakoilupeli.

PlayRavenin kuvailun mukaan Robocide on tyyliltään vuoteen 2415 sijoittuva mikro-RTS-peli, jossa yritysten kilpavarustelu ja käytettävissä oleva teknologia on kehittynyt jo niin pitkälle, että malmivarantoja on alettu louhia valovuosien päässä olevista kohteista. Erään esiintymälöydöksen loihinnassa tulee teen ongelmia ja ilkeämieliset robotit pääsevät valloilleen.

Robocidessa on ajatuksena taistella näitä vapaaksi päässeitä robotteja vastaan omalla robottiarmeijalla ja kaapata menetetyt alueet takaisin.

Robocide on tarkoitus julkaista muissakin maissa tämän kesän aikana. Pelin pelaaminen on ilmaista, mutta sovelluksen sisällä voi tehdä ostoksia. Spymaster-peli nousi julkaisunsa jälkeen latauslistojen kärkeen useissa maissa, joten odotukset Robociden kohdalla ovat luonnollisesti korkealla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.