Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Aero on HTC:n seuraava yritys haastaa muiden lippulaivamallit?

Puhelinvertailu
HTC:n uusi One-malli oli speksien puolesta pettymys useimmille, sillä juurikaan uutta edellisvuoden malliin ei tuotu. HTC onkin katsonut jo eteenpäin seuraavaan huippumalliin, joka uusimpien huhujen mukaan kantaa nimeä Aero.
Evan Blassin mukaan laite saapuu markkinoille One M9+:n jälkeen, todennäköisesti kolmannella tai neljännellä neljänneksellä. Huippumallin tekniikasta ei ole vielä tietoa, mutta arvailuissa vahvoilla ovat mm QHD-näyttö ja Snapdragon 820. Blass kuitenkin vannoutuu jo Aeron faniksi.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja