Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta jatkoa onnistuneelle kompaktille älypuhelinmallille?

1
Matti Vähäkainu

Sonylta jatkoa onnistuneelle kompaktille älypuhelinmallille?
Tiedot GFXBench ja GeekBench -testisovelluksista kertovat uudesta Sonyn älypuhelinmallista, joka saattaa olla jatkoa erittäin onnistuneelle Z3 Compact -mallille (kuvassa).

Testisovellusten laitespekseissä kerrotaan 4,6 tuuman Full HD -kosketusnäytöstä, joka tarkoittaisi, että Sony on pitänyt koon samana, mutta nostanut resoluutiota asteen korkeammaksi. Järjestelmäpiirinä on MediaTekin 8-ytiminen järjestelmäpiiri, joka puolestaan korvaisi edeltäjän Snapdragonin.

Takakamerassa on edelleen n. 20 megapikseliä, mutta RAM-muistia on kasvatettu puolella gigatavulla 2,5 gigatavuun ja etukamera on saanut huiman parannuksen peräti 12 megapikseliin.

Kaikkiaan E5663-mallinumerolla tunnetun laitteen speksit vaikuttavat olevan kohdallaan ylemmän keskihintaluokan kompaktille lippulaivalle – jos sellaisesta voidaan puhua. Toistaiseksi tietoa julkistus- tai saatavuusaikataulusta ei ole. Zauba-sivustolla julkaistu rahtikirja on hinnoitellut laitteen n. 165 euroon, joka vaikuttaa turhan alhaiselta jopa Intian markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jaakopsoni (vahvistamaton)

1

Voi ei. Nyt sony meni pilaamaan hyvän puhelimen mediatekin heikolla suorittimella mille ei tukea kannata odottaa ja suorituskyvyssä häviää snapdragoneille vaikka olisi miljoona ydintä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja