Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook päivittymässä iPhonella: Saa Snapchat-tyylisiä editointiominaisuuksia

Manu Pitkänen

Facebook päivittymässä iPhonella: Saa Snapchat-tyylisiä editointiominaisuuksia
Sen jälkeen kun Snapchat hylkäsi Facebookin jättämän kolmen miljardin dollarin ostotarjouksen, on maailman suurin yhteisöpalvelu yrittänyt kaikin keinoin laajentua Snapchatin apajille. Facebook on haastanut Snapchatia esimerkiksi Poke- ja Slingshot-sovelluksilla sekä Instagramin kautta Bolt-sovelluksella, mutta mikään niistä ei ole oikein saanut tuulta alleen.

Epäonnistumisista huolimatta Facebook jatkaa ajojahtiaan ja seuraavaksi lähestymiskulmana käytetään yhteisöpalvelun omaa sovellusta, jonka kuvalataajaan testataan parhaillaan uusia editointiominaisuuksia. Testattavassa iOS-sovelluksessa Facebook-käyttäjä voi lisätä kuviin tarrojen ja suodattimien lisäksi myös lyhyitä tekstipätkiä.

Tarrojen lisääminen valokuviin on ollut mahdollista jo useamman kuukauden ajan, eivätkä suodattimetkaan ole mikään aivan uusi juttu. suodattimia voi kuitenkin vaihdella pyyhkäisytyylisesti, kuten Snapchatissa. Kuviin lisättävien tekstien värejä ja sijoittelua voi vaihdella oman mielen mukaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja