Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 8.4:n – Tämä on uutta

Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 8.4:n – Tämä on uutta
Apple on julkaissut odotetusti iOS 8.4 -käyttöjärjestepäivityksen iPadeille ja iPhoneille.

Päivityksen olennaisin uudistus on sen sisältämä uusi Apple Music -suoratoistopalvelu, jonka avulla musiikkia voi kuunnella joko ilmaiseksi valmiiden soittolistojen muodossa tai kuukausimaksua vastaan haluamallaan tavalla (on-demand). Musiikkipalveluun kuuluu myös Applen oma Beats 1 -nettiradiokanava, joka soittaa musiikkia ja musiikkiaiheisiaohjelmia vuorokauden jokaisena tuntina.

GPS-lisälaitteiden omistajat voivat myös huokaista vihdoin helpotuksesta, sillä Apple on korjannut niiden toimintaa häirinneen bugin (löytyi iOS 8.3:sta). Lisäksi Apple on korjannut laajalti tunnetun Unicode-bugin, jonka avulla saattoi kaataa koko laitteen ohjelmiston pelkällä tekstiviestillä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.