Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyy tasa-arvoisemmaksi: Ihovärivalinta emojeihin

1
Puhelinvertailu

WhatsApp päivittyy tasa-arvoisemmaksi: Ihovärivalinta emojeihin
WhatsApp on päivittämässä Android-sovelluksensa emoji-näppäimistöä tasa-arvoisempaan suuntaan. Tulevaisuudessa WhatsApp-käyttäjä voi valita emoji-kasvojen ihonvärin sellaiseksi kuin haluaa,

Tähän saakka eri ihovärejä käyttävät emojit ovat kyllä näkyneet Android-sovelluksella, mutta niitä ei ole itse voinut lähettää. Ihovärivalintaa ei tarvitse tehdä jokaisen emojin kohdalla erikseen, vaan kun haluttu ihonväri on valittu kerran, päivittyvät muut emojit samaan väriin automaattisesti.

WhatsApp on lisäksi saamassa "Spock-emojin" eli käsimerkin, jossa pikkusormi ja nimetön sekä etusormi ja keskisormi muodostavat V-muodostelman.

Emoji-uudistukset löytyvät versioista 2.12.161.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
karpalomehu (vahvistamaton)

1

Ne on näkyneet webbiliittymässä jo viikkoja, en ole koittanut lähettää muita kuin valkoihoisia, tietenkään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.