Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-älykellot osaavat nyt toistaa YouTube-videoita

PuhelinvertailuGooglen älykelloalusta Android Wear sai varaslähden Appleen verrattuna, mutta varsinaista huippusuosiota älykelloille ei ole vielä alustalla tai toisella nähty. Kenties kululttajat odottavat sitä kaiken mullistavaa sovellusta.

Todennäköisesti se ei ole tässä, sillä koko sovelluksen idea vaikuttaa hullunkuriselta. YouTube on nimittäin tuotu nyt Android Wear -kelloille. Mikäli puhelimen kaivaminen taskusta tai laukusta on liikaa videoklipin katsomista varten, niin nyt se onnistuu myös kellon pikkuruiselta näytöltä.

Video for Android Wear & YouTube -sovelluksen käyttäminen on, kuten vain voi kuvitella, erittäin epäkäytännöllistä, mutta jos se kiinnostaa, niin tarkasta yllä oleva video.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja