Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tietoja vuotanut tulevasta LG G Pro -mallista

Puhelinvertailu

LG:ltä on tulossa tänä vuonna uusi G Pro -malli, kertovat huhut. LG G Pro 2 -mallin seuraajalta odotetaan jälleen huipputekniikkaa ja suurta näyttöä.

G Pro -mallisarja on LG:n huippumallin suurempi puhlettiversio. Vuoto kertoo, että LG G Pro 3 sisältää tällä kertaa kuuden tuuman QHD-näytön (2560x1440), neljä gigatavua RAM-muistia, uuden Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin sekä 32 gigatavua talennustilaa.

Uutuusmallin kamerat ovat väitetysti n. 20 ja 8 megapikseliä. Lisäksi laitteesta löytyy microSD-muistikorttipaikka sekä sormenjälkilukija.

LG G Pro 3:n kerrotaan saapuvan markkinoille tämän vuoden lopulla, mutta tarkempia tietoja sen julkistuksesta ei ole. Hinnan arvellaan sijoittuvan vajaaseen 800 dollariin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.