Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Poliisi varoittaa: Älä osta tätä iPhone-kuorta

Manu Pitkänen

Poliisi varoittaa: Älä osta tätä iPhone-kuorta
Yhdysvaltalaisen Ocean Countyn syyttäjänvirasto ja New Yorkin 112. poliisipiiri ovat pyytäneet kansalaisia välttämään ostamasta erikoista iPhonelle suunniteltua suojakuorta, jonka vuoksi he voivat tahtomattaan joutua vaikeuksiin.

Kuoren erikoisuutena on siitä löytyvä aseen kahvaa muistuttava osa. Kun kuoren laittaa esimerkiksi takataskuun, saattaa ulkopuoliset luulla sinun kantavan käsiasetta mukanasi. Kuoren takaosasta löytyy myös muita asetta jäljitteleviä osia. Etenkin kuoren musta versio voi aiheuttaa turhaan vääriä päätelmiä.

Asekuori nousi pinnalle sen jälkeen kun jälleenmyyjä aloitti tuotteen kauppaamisen Amazonissa. Virkavallan puuttumisen myötä kuori kuitenkin poistettiin Amazonista, mutta sen pystyy kyllä hankkimaan itselleen muita reittejä pitkin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja