Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videovuoto: Näyttääkö Galaxy Note 5 tältä?

Manu Pitkänen

Videovuoto: Näyttääkö Galaxy Note 5 tältä?
Tämän syksyn kenties odotetuimmat puhelimet löytyvät tälläkin kertaa Samsungin Galaxy Note -mallistosta sekä tietysti Applen iPhone-mallistosta. Tulevista iPhoneista on riittänyt jo paljon puhetta, mutta Galaxy Note 5:n osalta tietoja ei ole liikkunut aivan yhtä paljoa.

Note 5 -odottelua herättelee kuitenkin jo ranskalaisen Nowhereelse.fr-blogin kirjoittaja Steve Hemmerstroffer, joka on julkaissut @OnLeaksin avittamana videon Note 5:ksi väitetyn puhelimen 3D-mallinnuksesta. Video on katsottavissa jutun lopusta.

Videon perusteella Note 5:een ei ole luvassa mitään häikäisevän suurta päivitystä Galaxy S6:ssa käytettyyn designiin nähden, mutta eroja toki löytyy Note 4:ään verrattuna. Esimerkiksi kaiuttimen paikka on siirretty takakuoresta puhelimen pohjaan ja SIM-korttipaikka löytyy puhelimen kyljestä (mitkä voivat viitata S6:n kaltaisiin materiaaliratkaisuihin). Silti Samsungille hyvin tyypilliset yksityiskohdat ovat edelleen läsnä, kuten kameran ja kuvausvalon sijoittelu/muotoilu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja