Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videovuoto: Näyttääkö Galaxy Note 5 tältä?

Manu Pitkänen

Videovuoto: Näyttääkö Galaxy Note 5 tältä?
Tämän syksyn kenties odotetuimmat puhelimet löytyvät tälläkin kertaa Samsungin Galaxy Note -mallistosta sekä tietysti Applen iPhone-mallistosta. Tulevista iPhoneista on riittänyt jo paljon puhetta, mutta Galaxy Note 5:n osalta tietoja ei ole liikkunut aivan yhtä paljoa.

Note 5 -odottelua herättelee kuitenkin jo ranskalaisen Nowhereelse.fr-blogin kirjoittaja Steve Hemmerstroffer, joka on julkaissut @OnLeaksin avittamana videon Note 5:ksi väitetyn puhelimen 3D-mallinnuksesta. Video on katsottavissa jutun lopusta.
Videon perusteella Note 5:een ei ole luvassa mitään häikäisevän suurta päivitystä Galaxy S6:ssa käytettyyn designiin nähden, mutta eroja toki löytyy Note 4:ään verrattuna. Esimerkiksi kaiuttimen paikka on siirretty takakuoresta puhelimen pohjaan ja SIM-korttipaikka löytyy puhelimen kyljestä (mitkä voivat viitata S6:n kaltaisiin materiaaliratkaisuihin). Silti Samsungille hyvin tyypilliset yksityiskohdat ovat edelleen läsnä, kuten kameran ja kuvausvalon sijoittelu/muotoilu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja