Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Neljä gigatavua LPDDR4-muistia

1
Manu Pitkänen

Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Neljä gigatavua LPDDR4-muistia
OnePlussan paljastuspussista löytyi ainakin yksi uusi tekninen ominaisuus ennen uuden OnePlus 2 -älypuhelimen julkaisua. Yhtiön foorumilla eilen julkaistun viestin mukaan OnePlus 2:sta löytyy yhteensä neljä gigatavua LPDDR4-muistia.

LPDDR4:n käyttöjännite on 1,1 volttia, kun tähän asti mobiililaitteissa käytetyn LPDDR3-muistin jännite on 1,2 volttia. Alhaisemman jännitteen ansiosta muistit kuluttavat vähemmän virtaa ja säästävät siten akkua. Muistin tiedonsiirtonopeuskin on selvästi korkeampi kuin vanhemmassa muistityypissä. LPDDR4-muistia on alettu nähdä high-end-puhelimissa tämän vuoden alusta alkaen.

OnePlus on aikaisemmin vahvistanut, että 27. heinäkuuta esiteltävässä OnePlus 2 -älypuhelimessa on Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, USB-C-liitäntä sekä sormenjälkilukija. Puhelimen hinta asettuu näillä näkymin 322–450 dollarin hujakoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
karisundman (vahvistamaton)

1

Minkä takia salo jää ainaluokalle Olen seurannut Saloa yli kolmekymmentä buotta.Aina joku sotkenut, Salon asiat!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.