Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Näin asennat iOS 9:n esiversion Apple-laitteellesi

PuhelinvertailuApple julkaisi tänään luvatusti avoimen beetaversion kaikille halukkaille testattavaksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Apple julkaisee iOS:n esiversion avoimeen testaukseen, joten aika ottaa selvää kuinka testaukseen pääsee mukaan.
Onneksi YouTubeen on julkaistu kattava katsaus avoimen beetaversion asennukseen. Videolla käydään läpi testaukseen rekisteröityminen sekä sen lataaminen halutulle laitteelle, joita ovat useimmat iPadit, iPhonet ja jopa uusimmat iPod Touchit.

iOS 9:n uudistuksista voit lukea täältä ja täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja