Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft lopetti tuen muutamille mobiilisovelluksille

Puhelinvertailu

Microsoft on ilmoittanut, että se ajaa alas muutamia sovelluksiaan. Photosynth-sovelluksen tuki lopetetaan heti ja sovellus poistuu Windows- ja iOS-sovelluskaupoista.

Photosynthin käyttäjiä suositellaan lataamaan sovelluksella luodut panoraamat Photosynth.net-verkkopalveluun, joka jatkaa. Microsoftin mukaan Photosynth Preview ja sen pilviprosessointi voittavat sovelluksen panoraamat.
Myös Photosynth-sovelluksen käyttöä voi jatkaa, mutta tuki loppuu eikä päivityksiä enää julkaista.

Lisäksi Microsoft lopettaa liudan MSN-sovelluksia. MSN Travel ja MSN Food & Drink lopetetaan syyskuun 28. päivä ja MSN Health & Fitness 1. marraskuuta. News, Weather, Sports ja Money sen sijaan säilytetään vielä Windows 10 -aikakaudellakin.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja