Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uusi huippumalli viimein Eurooppaan

Valtteri Ahonen

HTC:n uusi huippumalli viimein Eurooppaan
HTC on kertonut laajentavansa huippumallinsa myyntialuetta seuraavaksi Eurooppaan. Aiemmin puhelinta on myyty Aasiassa.

HTC One M9+ on monilta osin samanlainen kuin varsinainen lippulaivamalli One M9, mutta siinä on suurempi ja tarkempi 5,2-tuumainen QHD-näyttö, jonka myötä myös ulkomitat ovat hiukan kasvaneet. Lisäksi HTC on päättänyt vaihtaa suorittimen Snapdragon 810:sta MediaTekin Helio X10:een. Pääkamera on muutoin sama, mutta sen oheen on lisätty 2 megapikselin toinen linssi, eli kyseessä on HTC:n niin sanottu Duo-kamera. Etukamerassa on edelleen 4 megapikselin UltraPixel-kamera.

Yksi suuri etu M9:ään verrattuna on M9+:n sormenjälkilukija, joka löytyy puhelimen edestä alaosasta. Sensorin puuttuminen oli yksi suuri alkuperäisen M9:n saaman kritiikin aiheista.

HTC ei ole vielä paljastanut M9+:n Eurooppaan tulon aikataulua tai laitteen hintaa, eikä myöskään sitä, mihin maihin puhelin on tulossa. Aiheesta kirjoitti muun muassa Anandtech.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja