Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sovellukset tuottavat iOS:llä yli kolme kertaa Androidia enemmän

Matti Vähäkainu

Sovellukset tuottavat iOS:llä yli kolme kertaa Androidia enemmän
Apple on ehdottomasti mobiilimarkkinoiden tehokkain tuottamaan liikevaihtoa ja erityisesti voittoa. Tästä kertoivat hiljattain luvut, joiden mukaan matkapuhelinmarkkinoiden kumulatiivinen voitto meni lähes yksinomaan Cupertinon jättiläiselle.

Applen suksee on ollut pitkälti kiinni sovellusekosysteemistä, johon Googlen omistama Android-alusta on vastannut erittäin vahvasti. Androidin sovelluskaupassa on vähintään saman verran sovelluksia kuin Applen App Storessa, mutta ne eivät silti ole läheskään samalla viivalla.

Vaikka Android-laitteiden ylivoima markkinaosuuksissa tarkoittaa, että Androidille ladataan liki kaksi kertaa enemmän sovelluksia, niin sovellukset tuottavat vähemmän liikevaihtoa. Keskimäärin sovellus Androidilla kerääkin alle kolme kertaa vähemmän liikevaihtoa kuin iOS:llä.

App Annien luvuista kertova Android Authority huomioi, että vaikka Google on onnistunut kasvattamaan eroa latausmäärissä, niin liikevaihtoero ei ole kaventunut.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.