Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC perui rannekkeensa julkaisun - tuotetta pitää vielä hioa

Valtteri Ahonen

HTC perui rannekkeensa julkaisun - tuotetta pitää vielä hioa
HTC on ilmoittanut, ettei aio alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti julkaista Grip-älyranneketta kesän aikana.

HTC esitteli aktiivisuusrannekkeensa aiemmin tänä vuonna MWC-tapahtumassa Barcelonassa. Gripiksi nimetyn laitteen oli tarkoitus tulla myyntiin tänä kesänä, mutta julkaisua onkin nyt lykätty. HTC:n mukaan tuotetta aiotaan vielä kehittää loppuvuodesta julkaistavaan HTC:n terveys- ja fitness-tuotemallistoon sopivammaksi. Muutospäätöstä perusteltiin muun muassa käyttäjäpalautteella.

Yhtiö ei siis ole kokonaan haudannut aktiivisuusrannekettaan, vaan toivoo saavansa siitä vielä paremman. Vielä ei ole selvillä, mitä kaikkea HTC aikoo mallistoonsa tuoda ja minkälaisessa muodossa Grip siinä esiintyy, sikäli kun nimi ylipäätään säilyy. Asia selvinnee vielä tämän vuoden puolella. Aiheesta kirjoitti Engadget.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja