Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä jatkoa Bello-sarjan älypuhelimille

PuhelinvertailuLG on esitellyt uuden Bello-älypuhelimen. Toisen sukupolven Bello II on edullinen Android-puhelin, joka pyrkii erityisesti valloittamaan kehittyvät markkinat mm. hyvällä selfie-kameralla.

Laite on varustettu viiden tuuman 854x480-resoluution kosketusnäytöllä, gigatavulla RAM-muistia, 8 gigatavulla tallennustilaa, kahdeksan megapikselin kameralla sekä viiden megapikselin selfie-kameralla.

Bello II saapuu myyntiin tämän kuun aikana latinalaisessa Amerikassa ja Intiassa, jonka jälkeen se saapuu myös Eurooppaan kolmannella vuosineljänneksellä. LG ei ole kertonut laitteen hintaa, mutta se asettunee 100 ja 200 euron välimaastoon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja