Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia sai Euroopan komissiolta hyväksynnän yrityskaupalleen

Puhelinvertailu

Nokia on kertonut juuri lehdistötiedotteella, että se on saanut Euroopan komissiolta luvan ostaa Alcatel-Lucent. Ranskalaisyhtiön ydinosaamista ovat tietoliikenneteknologiat ja -välineet.

Tiedotteessa kerrottiin myös, että hyväksyntiä on saatu myös useilta muilta yksittäisten maiden kilpailuviranomaisilta. Useita prosesseja on edelleen käynnissä, mutta Euroopan komission ratkaisu on erittäin tärkeä askel kaupan onnistumiseen.
Kauppa on määrä saada päätökseen vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla. Kauppa vaatii kilpailuviranomaisten hyväksynnän lisäksi vielä Nokian osakkeenomistajien hyväksynnän.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja