Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotaneet kuvat kertovat James Bondin seuraavasta puhelimesta

PuhelinvertailuMaailman kuuluisin agentti on aina kantanut mukanaan uskomatonta teknologiaa. Olipa kyseessä amfibinen auto, räjähtävä kynä tai uskomaton matkapuhelin, 007 eli tuttavallisemmin James Bond saa Q:lta käyttöönsä jännittävää teknologiaa.

Uusimmissa elokuvissa teknologiaan on tietysti istutettu mainontaa. Esimerkiksi BMW:n, Nokian sekä tietysti tuotantoyhtiönä toimivan emo-Sonyn tuotteita on nähty elokuvasarjassa.
Nyt pari kuvaa paljastavat, että tulevasta elokuvasta löytyy mahdollisesti Sonyn älypuhelin. Spectre-elokuvaa promotoiva juliste mainostaa Bondille tehdystä Xperia-puhelimesta.

Toistaiseksi mitään tietoja laitteesta ei ole kuitenkaan paljastunut, joten jäämme mielenkiinnolla odottelemaan tulevia paljastuksia sekä elokuvan ensi-iltaa myöhemmin tänä vuonna.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja