Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 edge+:ssä sittenkin Samsung oma piiri?

Puhelinvertailu

Huhut kertovat, että Samsung julkaisee ensi kuussa Galaxy Note 5:n kaverina uuden Galaxy S6 edge+ -mallin. Suurempikokoinen edge-näytöllä varustettu laite on uusimpien tietojen mukaan varustettu samankaltaisella raudalla kuin nimikaimat.

Suorittimena on muistakin Galaxy S6 -malleista tuttu Exynos 7420, jota on kuitenkin hieman kellotettu korkeammalle. Aiemmat tiedot ovat kertoneet, että Samsung olisi takaisin Qualcommin kelkassa Snapdragon 808:n kanssa, mutta kenties Samsung on saanut tuotettua sittenkin tarpeeksi Exynos-piirejä.
Huhujen mukaan laitteesta löytyy neljä gigatavua RAM-muistia, kuten edgettömästä Note 5:stäkin. Akkukapasiteettia edge+-malliin luvataan 3000 milliampeerituntia, joka on selkeästi normaalikokoisia S6-malleja (2550mAh & 2600mAh) enemmän.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja