Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se varmistui: Galaxy Note 5 esitellään 13. elokuuta

Manu Pitkänen

Nyt se varmistui: Galaxy Note 5 esitellään 13. elokuuta
OnePlussan esiteltyä jo "kakkosensa", Samsungillakin valmistaudutaan uusien puhelimien esittelyyn. Korealaisyhtiö on lähettänyt medioille kutsuja, joissa heitä pyydetään osallistumaan 13. elokuuta New Yorkissa järjestettävään Unpacked-tapahtumaan.

Samsungin odotetaan esittelevän kyseisessä tilaisuudessa pari uutta puhelinmallia. Odotuksissa on Galaxy S6:n designiin perustuva Galaxy Note 5 sekä Galaxy S6 edgen isoveli "Galaxy S6 edge+". Sekä Note 5:n että Edge Plussan odotetaan sisältävän 5,7 tuuman QHD-näytön, joka Edge-mallin kohdalla on kaareva molemmilta sivuilta.

Näytön kaarevuuden lisäksi Edge Plussan ja Note 5:n odotetaan eroavan toisistaan S Penin osalta: Note 5 on suunniteltu tukemaan stylus-kynää, kun taas Edge Plussa on perinteisempi suurempi puhelin. Tekniikasta voi tietysti löytyä muitakin eroja, mutta puhelimet tuskin tulevat eroamaan kovinkaan paljoa toisistaan.Samsung on perinteisesti esitellyt uuden Note-puhelimen syksyllä IFA-messujen aikaan, mutta markkinahuhujen mukaan yhtiö päätti aikaistaa julkistusta tänä vuonna, jottei uusi puhelin joutuisi taistelemaan liiaksi mediahuomiosta uusien iPhone-mallien kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.