>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi Office-ohjelmat Windows 10 -tableteille

Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi Office-ohjelmat Windows 10 -tableteille
Microsoft on julkaissut Windows 10 -pohjaisille tableteille tarkoitetut Office-sovellukset, joilla voi lukea ja editoida Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumentteja.

Office-ohjelmat ovat tietysti olleet tähänkin saakka saatavilla Windows-tableteille, mutta ohjelmien käyttöliittymä on pysynyt perinteisenä. Uusien sovellusten käyttöliittymä onkin suunniteltu kosketusnäyttökäytön näkökulmasta.

Ohjelmien perusominaisuudet ovat ilmaisia, mutta isoilla laitteilla (näyttö yli 10,1") dokumenttien muokkaus vaatii maksullisen Office 365 -tilauksen. Tulevan syksyn aikana Microsoft aikoo julkaista lisäksi tietokoneille optimoidun Office 2016:n sekä Windows 10 -puhelimille tarkoitetun Officen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.