Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi versioon v1.078 - Material designia lisää

Petteri Pyyny

Käyttäjien mielestä Suomen paras Android-uutissovellus päivittyi - lisää material designia
Android-versio HIGH.FI Uutisvahdista lähenee pikkuhiljaa vuoden ikää. Siitä, kun viimeksi uutisoimme sovelluksen päivityksistä, onkin tullut kuluneeksi jo reilut pari kuukautta, vaikka väliin onkin mahtunut jo useampi päivitys.

Uusin versio kantaa versionumeroa v1.078 ja on - jälleen kerran - käyttäjien toiveesta tehty. Nyt kategoriavalikko, ns. liukuvalikko sovelluksen yläreunassa, on material designista tutulla tavalla toteutettu. Käytännössä tämä mahdollistaa näppärän hyppelemisen omien suosikkikategorioiden välillä, ilman kaikkien kategorioiden läpirullaamista.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Päivityshistoria kokonaisuudessaan siten edellisen uutisoimamme päivityksen (v1.072) sisältää mm. parannuksia widgetin toimintaan (päivitysnappi vie widgetissäkin nyt suoraan listan yläreunaan), bugikorjauksia, kirjastojen päivittämistä uudempiin, jne.

Samalla olemme nousseet pikkuhiljaa, tasaisen varmasti myös käyttäjäarvioissa, nyt keskiarvomme on jo 4.2/5.0 peitoten selkeästi monet muut suositut kotimaiset uutissovellukset. Käyttäjäarvioita onkin ropissut mukavasti, sovellusta on ladattu lähes 16'000 kertaa ja käyttäjäarvioita on kasassa kohta 900kpl.


Ja muiden käyttöjärjestelmien ystävillehän löytyy valikoimaa myös: HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle sekä epävirallinen Sailfishin Haikala palvelevat mainiosti. Myös iOS:lle on yksi epävirallinen HIGH.FI -projekti edennyt varsin mukavasti, mutta sovellus ei ole ainakaan vielä julkisessa jakelussa iTunesin kautta.

Ja latauslinkki Android-versioonhan oli:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja