Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi uuden beetaversion iOS 9:stä

Puhelinvertailu

Apple on tänään julkaissut viidennen beetaversion iOS 9 -käyttöjärjestelmästään, kertoo 9to5Mac. Erityisesti käytettävyyteen ja vakauteen keskittyvä iOS 9 -ohjelmistoversio julkaistaan virallisesti ja lopullisesti syksyllä todennäköisesti uusien iPhone-mallien kanssa, mutta jo nyt uutta alustaversiota voi kokeilla.

Ilmateitse ja Applen Developer Centeristä ladattava beta 5 -versio tuo mm. CarPlay-muokkauksia, uudistuksia näppäimistöihin ja uusia taustakuvia. Lopullinen iOS 9 tuo mukanaan paremman vakauden lisäksi uudistuksia myös esimerkiksi Apple Mapsin joukkoliikennetietoihin, Siri-ääniassistenttiin sekä iPadin moniajonäkymään.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja