Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus esitteli uusia Zenfone-älypuhelimia, Laser ja Deluxe

Matti Vähäkainu

Asus esitteli uusia Zenfone-älypuhelimia, Laser ja Deluxe
Asus on esitellyt tänään neljä Zenfone-älypuhelinta. Zenfone 2 Laser (ZE500KL), Zenfone 2 Max (ZC550KL), Zenfone 2 Selfie (ZD551KL) ja Zenfone 2 Deluxe (ZE551ML) ovat yhtiön uudet mallit, joilla on tarkoitus uudistaa Zenfone 2 -mallistoa.

Deluxe-malli (yllä) on ulkonäöllisesti muuttunut, mutta sisältää paljolti samaa rautaa kuin Zenfone 2 ZE551ML. RAM-muistia on nyt 4 gigatavua, mutta tarjolla on sama Atom-järjestelmäpiiri, 13 ja 5 megapikselin kamerat ja 5,5 tuuman Full HD -näyttö. Laitteen kuoresta löytyy uudelainen mosaiikkikuvio, joka koostuu yhtiön mukaan yli 500 kolmiosta.

Laser-mallissa (alla) on puolestaan panostettu kompaktimpaan kokoon ja kameraan. Ominaisuuksiltaan se on lähempänä aiempaa ZE550ML-mallia. Viiden tuuman 720p-näytöllä varustettu edullisempi sisarmalli tarjoaa nyt samat 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran. Takakameran Super Resolution -ominaisuus mahdollistaa valokuvien yhdistämisen 52 megapikselin otokseksi.

Nimensä laite saa takakameran lasertarkennuksesta, joka nopeuttaa entisestään tarkennusta ja mahdollistaa paremmin toimivan tarkennuksen myös pimeässä. Laserissa järjestelmäpiirissä on Qualcommin Snapdragon 410.ZenFone 2 Max tarjoaa puolestaan huiman 5000 milliampeeritunnin akun, jonka kapasiteetti on liki 2 kertaa suurempi kuin esimerkiksi Galaxy S6:ssa. Näyttö on Deluxe-mallin tavoin 5,5 tuumaa, mutta järjestelmäpiirinä on Laser-mallin tavoin Snapdragon 410.

Selfie-malli on nimensä mukaan kameravetoinen puhelin. Sekä etu- että takakamerat ovat 13 megapikselisiä ja varustettu Real Tone -salamoilla. Kuvia voi ihailla 5,5 tuumaisesta Full HD -resoluution kosketusnäytöstä.

Toistaiseksi Asus ei ole kertonut laitteiden julkaisuaikataulua tai hintatietoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.