>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihaiset linnut kiinnostavat edelleen – uutuuspelillä jo 20 miljoonaa latausta

Manu Pitkänen

Vihaiset linnut kiinnostavat edelleen – uutuuspelillä jo 20 miljoonaa latausta
Vaikka Angry Birds saattaa ehkä tuntua jo lakikorkeutensa saavuttaneelta tähdenlennolta, on Rovion uutuuspelin lanseeraus sujunut kuitenkin varsin mallikkaasti. Heinäkuun lopulla julkaistua Angry Birds 2 -peliä on ladattu tähän mennessä 20 miljoonaa kertaa.

Peli ylitti miljoonan latauskerran rajapyykin 12 tuntia julkaisun jälkeen ja elokuun toisena päivänä peliä oli ladattu App Storesta ja Google Playstä 10 miljoonaa kertaa.

Rovion mukaan 20 miljoonan latauskerran saavutukseen meni aikaan seitsemän päivää, kun alkuperäiseltä Angry Birds -peliltä samaan saavutukseen kului aikaa yhdeksän kuukautta.

Angry Birds 2 on noussut monissa maissa sovelluskauppojen listakärkeen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Angry Birds 2 on ilmaispelien ykkönen ja App Storen tuottavuuslistallakin peli on sijoittunut sijalle 47 (Google Playssä sijala 82)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.