Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple saavuttaa Googlea kotimarkkinoillaan

PuhelinvertailuTutkimusyhtiö comScore on julkaissut uutta tietoa Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoista. Uusia tilastojen mukaan Apple on ottanut Googlen etumatkaa kiinni viimeisen neljänneksen aikana.

Apple on nyt noin 2,3 prosenttiyksikköä lähempänä Googlea ja eroa on enää 7,5 prosenttiyksikköä hakujätin hyväksi. Androidin osuus tippui hieman on 51,6 prosenttiin ja Applen puolestaan kasvoi puolitoista prosenttia 44,1 prosenttiin.

Microsoft on jälleen kolmantena, mutta viime aikojen vähäiset puhelinjulkistukset ovat entisestään syöneet sen osuutta. Nyt jäljellä on vain 2,9 prosentin markkinaosuus.

Älypuhelinvalmistajista Apple on ylhäisessä yksinäisyydessä samalla prosenttiluvulla. Toisena tulee Samsung 28 prosentilla ja seuraavina alle kymmenessä prosentissa ovat LG, Motorola ja HTC.

Tutkimusyhtiöstä listattiin myös suosituimmat älypuhelinsovellukset, jonka kärjessä oli odotetusti Facebook. Top 10:ssä oli lisäksi mm. YouTube, Pandora Radio ja Instagram.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja