Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen tavoite: Halvoista älypuhelimista vieläkin halvempia

Manu Pitkänen

Googlen tavoite: Halvoista älypuhelimista vieläkin halvempia
Kehitysmaihin suunnatun Android One -älypuhelinhanke ei ole ollut aivan odotetunlainen sensaatio, mutta Googlella ei vähästä hätkähdetä. Internetjätti aikoo nimittäin "käynnistää uudelleen" hankkeen parin viikon kuluttua.

Googlen Intian ja Kaakkois-Aasian toimintoja luotsaava Rajan Anandan kertoo Financial Timesin haastattelussa lisäksi, että Googlen toiveena on alittaa 50 dollarin hintaluokka uusilla äärimmäisen edullisilla Android-puhelimilla. Anandanin puheet tulkittiin aluksi, että alle 50 dollarin Androideja olisi tulossa myyntiin jo tänä syksynä, mutta hänen mukaansa kyse on todellisuudessa Googlen pitempiaikaisesta tavoitteesta.
Markkinoilta ei löydy vielä juurikaan tämän hintaisia uusia puhelimia. Pari vuotta vanhoja malleja voidaan kyllä myydä polkuhinnoin varastojen tyhjentämiseksi, mutta rahantekomielessä myytäviä alle 50 dollarin puhelimia ei oikeastaan ole. Erittäin edullisilla Android-älypuhelimilla voitaisiin tavoitellaan esimerkiksi hintatietoisia intialaisia, jotka etsivät ensimmäistä älypuhelinta vanhan peruspuhelimen korvaajaksi.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja