Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Lisää BlackBerryn ensimmäisestä Android-puhelimesta

Puhelinvertailu

Kuvavuoto: Lisää BlackBerryn ensimmäisestä Android-puhelimesta
BlackBerryltä on huhuttu yhtiön ensimmäistä Android-laitetta jo hyvän aikaa, mutta toistaiseksi kanadalaisfirma on esitellyt vain BlackBerry OS:llä varustettuja laitteita. Tänään olemme jälleen kenties lähempänä Android-puhelimen julkaisua, ja saamme nauttia kyseisen laitteen kuvavuodoista.

CrackBerry on julkaissut Venice-koodinimellä tunnetun ja liukunäppäimistöllä varustetun Android-laitteen konseptikuvia. Kuvissa esitellään muun muassa laitteen 18 megapikselin kameran seitsemänosaista linssiä, kovasti BB10:stä tutun Hub-käyttöliittymän ulkonäköä sekä Chromecast-tukea.

Kaikki kuvat löydät täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.