Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 Edge+:n hurjat hinnat paljastuivat

PuhelinvertailuTiedämme jo lähes kaiken seuraavista Galaxy-huippumalleista. Galaxy Note 5:n ja Galaxy S6 Edge+:n tekniikka, ulkonäkö ja julkaisuajankohta ovat jo vuotaneet, ja nyt viimein on hinnan aika.

Uuden Noten hintoja tämäkään vuoto ei paljasta, mutta mikäli S6 Edge+:n hinnat antavat osviittaa, niin sekään ei tule olemaan kovin edullinen. PhoneArenan julkaisema vuoto kertoo hinnat Romanian valuutassa neljälle S6 Edge+ -versiolle.

Kyseessä onb kaksi eri väriversiota kahdesta eri mallista, joita erottaa tallennustilan määrä (32GB vs 64GB). 32 gigatavun mallin hinnaksi mainitaan n. 4035 leuta eli noin 915 euroa ja 64 gigatavun mallilla on hintaa n. 4530 leuta eli hieman yli 1025 euroa.Vuodosta ei paljastu 128 gigatavun mallia, joten hinnat pysyvät jotakuinkin kurissa. Mikäli kuitenkin tähän tulee vielä Suomi-lisää, niin heikompaa alkaa hirvittää.

Virallisesti hinnat paljastetaan todennäköisesti puhelinjulkistuksen yhteydessä ylihuomenna Unpacked-tapahtumassa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.