Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2:n myynti alkoi tänään

Puhelinvertailu

OnePlus 2:n myynti alkoi tänään
OnePlus tiedottaa keskustelualueellaan, että se on aloittanut uuden OnePlus 2 -älypuhelimen myynnin. Myynti alkoi kello 11 aamulla Suomen aikaa.

OnePlus 2 vaatii, kuten edeltäjänsä, kutsun ostamiseen. Kutsua voi hakea liittymällä varauslistaan osoitteessa oneplus.net/invites, mutta varoituksen sanana toiminee jo 3,5 miljoonaa varauslistaan kirjautunutta. Todennäköisesti tämän varauslistan kautta ostaminen vaatii erittäin pitkiä hermoja.
Yhtiöstä kuitenkin kerrotaan, että kutsuja on varattu myös muun muassa erinäisiä kilpailuja varten. Puhelinvertailu tarkkaileekin tilannetta ja kertoo kun kutsuja on tarjolla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja