Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 830 häviämässä myynnistä

1
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 830 häviämässä myynnistä
Viimeisten Nokia-merkkisten Lumia-puhelimien joukkoon kuuluva Lumia 830 on saavuttamassa elinkaarensa päätepisteen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei Microsoft aio enää täyttää varastoja kyseisillä laitteilla ja myynti loppuu sitä mukaa kun varastot tyhjenevät.

Asia tuli ilmi WMPU-sivustolle lähetetystä valokuvasta, jossa näkyy Microsoftin myymälöiden hallintajärjestelmän tiedoksianto. Viestissä mainitaan erityisesti valkoisen ja oranssin värivaihtoehdon saavuttaneen EoL-statuksen (End of Life).

Kuten jo ensimmäisessä kappaleessa todettiin, ei Lumia 830 ole häviämässä mihinkään yhdessä yössä, vaan laitteiden myyntiä jatketaan niin kauan kun niitä varastoissa sattuu olemaan. Tarjoushaukkojen kannalta tämä voi tarkoittaa sitä, että puhelinta voidaan alkaa myydä lähitulevaisuudessa aiempaa edullisempaan hintaan. Laitteen ohjelmistotuki ei ole loppumassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
lumialumia (vahvistamaton)

1

Harmi vaan että halpadumppaus näyttää tapahtuvan muilla markkinoilla kuin Suomessa - Tanskan Gigantti eli elgiganten myy tällä hetkellä 830:a verkkosivuillaan hintaan 1999kr (vrt. Lumia 735 samassa liikkeessä 1779kr).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja