Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esitteli uuden huippupiirin grafiikkapiiriä ja kamerainnovaatioita

Matti Vähäkainu

Qualcomm esitteli uuden huippupiirin grafiikkapiiriä ja kamerainnovaatioita
Qualcomm on esitellyt markkinoille saapuvan uuden huippupiirinsä tekniikkaa. Snapdragon 820 korvaa markkinoilla olevan ja kovasti lämpöongelmista kritiikkiä saaneen Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin.

Uusi huippupiiri tuo asteittaisia parannuksia esimerkiksi yleiseen suorituskykyyn sekä toivottavasti lämmöntuottoon. Laitteiston mainituimmat parannukset kuitenkin kerrotaan olevan kuvausominaisuuksissa ja grafiikkapiireissä.

Qualcommin Adreno 530 -grafiikkapiirit sekä Qualcomm Spectra ISP eli kameraprosessori tuovat parempaa suorituskykyä, pienempää virrankulutusta ja harppauksia käyttökokemukseen. Snapdragon 820:n uusi Adreno 530 on Qualcommin mukaan jopa 40% nopeampi ja virtapihimpi kuin Snapdragon 810:n Adreno 430. Spectra puolestaan tukee 14-bittisiä sensoreita.

Uutta Snapdragonia ei nähdä vielä aivan seuraavaksi julkistettavissa älypuhelimissa, sillä Qualcomm ennustaa ensimmäisten Snapdragon 820 -älypuhelinten saapuvan markkinoille vasta ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.