Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa tietoja kahdesta Nexus-laitteesta

1
Matti Vähäkainu

Vuoto paljastaa tietoja kahdesta Nexus-laitteesta
Uusi Twitter-vuotaja @onleaks on kertonut tietoja tulevista Nexus-laitteista. Vuotajan mukaan tulossa on kaksi mallia, jotka valmistetaan eri yhtiöiden toimesta.

Uusi Nexus 5 on edeltäjänsä (kuvassa) tavoin LG:n valmistama. 146.9x72.9x8/9.8 mm mitoilla varustettu laite on metallirunkoinen ja tuo mukanaan mm. sormenjälkilukijan sekä USB-C-liitännän. Näyttö on 5,2 tuumainen.

Toinen laite on Huawein valmistama ja suurempi kuin uusi LG Nexus 5. Mitat ovat 159.4x78.3x6.6/8.5 mm ja se on samoin metallirunkoinen. Myös tästä 5,7 tuumaisella näytöllä varustetusta laitteesta löytyvät samat ominaisuudet: USB-C, sormenjälkilukija sekä eteenpäin suunnatut kaiuttimet.

Google ei ole vielä vahvistanut tarkkaa ajankohtaa seuraavalle julkistustapahtumalle, mutta uudet laitteet nähtäneen tänä syksynä Android M -julkistuksen yhteydessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Kuulostaa erittäin hyvältä. Olen ollut G2:een erittäin tyytyväinen jo kohta parisen vuotta, ja vaikkei varmastikaan nämäkään uudet tuo kovinkaan paljoa uutta, niin iPadissa toimivaksi havaittu sormenjälkilukija voisi olla riittävä tekosyy ostoon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja