Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC irtisanoo 15 prosenttia työvoimasta

Matti Vähäkainu

HTC irtisanoo 15 prosenttia työvoimasta
HTC:n taival on jo usein vuoden ajan ollut tuskainen. Yhtiö ei ole ensimmäisen One-mallin jälkeen saanut uudistettua huippumalliaan odotetulla tavalla ja myynti on tietysti kärsinyt. Nyt yhtiö aikoo irtisanoa merkittävän osan työvoimasta.

Jo aiemmin HTC on vähentänyt väkeä ja nyt lähtee jopa yli 2000 työntekijää, kertoo Engadget. Tämä on 15 prosenttia koko yhtiön työvoimasta ja kertoo osaltaan synkästä näkymästä.

HTC vaihtoi toimitusjohtajaa viime keväänä ja yhtiön ikoni Peter Chou sai tehdä tilaa Cher Wangille. Irtisanomiset ovat osa Wangin prosessia strategisesti uudelleenjärjestellä yhtiö.

Taiwanlaisyhtiöstä on yritetty parantaa tilannetta myös matkapuhelinlaitteiston ulkopuolisilla konsepteilla. Viimeisimpinä kokeiluina HTC on esitellyt mm. action-kamera RE Cameran, virtuaalitodellisuuslaite Viven sekä puettavaa teknologiaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja