Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttävät uusien Galaxy-huippupuhelinten lisävarusteet

Matti Vähäkainu

Tältä näyttävät uusien Galaxy-huippupuhelinten lisävarusteet
Samsung esitteli kaksi suurikokoista puhlettilaitetta, Galaxy Note 5:n ja Galaxy S6 Edge+:n. Näistä ainakin jälkimmäinen on tuloss pian myös Suomeen ja sen mukana Samsung esitteli myös liudan lisävarusteita.

Varusteista fyysisen näppäimistön esittelimme jo aiemmassa jutussamme, mutta lisäksi tarjolle tuotiin uusia suojakuoria, huippunopea lataustelakka sekä langattomat Level On -kuulokkeet.

Suorakuorissa on ainoastaan takaosan suojaavia kimaltelevia sekä yksivärisiä suojakuoria, jotka tukevat molemmat näppäimistöä, sekä vilkaisuikkunalla varustettuja koko puhelimen peittäviä suojakuoria.
Lataustelakka on uusittu ja tukee uusien laitteiden tukemaa nopeampaa langatonta latausta, joka nopeuttaa latausta entisestään liki kolmanneksen. Samsung mainostaa, että se lataa langattomasti nopeammin kuin useat kilpailijat kaapelilla.Level On -kuulokkeilla Samsung iskee Applen Beats-kuulokkeita vastaan. Langattomat kuulokkeet tarjoavat Samsungin mukaan loistavan äänenlaadun, mutta yhtiö ei tarjonnut yksityiskohtaisempaa tietoa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.