Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Note5:stä paljastui yksi uusi versio

Puhelinvertailu

Samsung esitteli viime viikolla uudet Galaxy S6 Edge+ ja Note5-älypuhelimet. Uutuudet ovat Samsungin puhlettikaksikko, joita saa usealla eri värivaihtoehdolla ja kahdella tallennustilaversiona. Idästä kuitenkin paljastui jo, että yksi uusi versio on jo myös ennakkotilattavana.

Samsung on tuonut kaikessa hiljaisuudessa ainakin Filippiineillä ennakkotilattavaksi Note 5:n tupla-SIM-version. Muiden ominaisuuksien puolesta oletettavasti laite on täysin identtinen tavallisen Note5:n kanssa.
Kahdella SIM-korttipaikalla varustetut laitteet ovat laajemmin suosiossa juuri Aasiassa, joten varmuutta ei ole tuleeki versio ollenkaan myyntiin Euroopassa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja