Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia viitteitä iPhone 6S:n myynnin alkamispäivästä

Manu Pitkänen

Uusia viitteitä iPhone 6S:n myynnin alkamispäivästä
Saksalaisen Macerkopf.de-verkkosivuston tietojen mukaan maan kolmesta isosta operaattorista kaksi on valmistautunut aloittamaan iPhone 6S:n myynnin perjantaina 18. syyskuuta. Saksa on kuulunut yleensä "ensimmäisen aallon" maihin, joissa uusi iPhone on tullut ensimmäisenä myyntiin.

BuzzFeedin John Paczkowski paljasti aikaisemmin, että Apple on järjestämässä lehdistötilaisuutta syyskuun 9. päivälle. Perinteinen kaava on ollut, että noin puolitoista viikkoa esittelyn jälkeen puhelin tulee myyntiin. Tässä välissä lehdistö julkaisee arvostelunsa ja kuluttajat pääsevät ennakkotilaamaan puhelinta.

iPhonen myynti on alkanut viikonloppuna, joten Macerkopfin väittämät sopivat hyvin vanhaan tuttuun kaavaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.